Asiantunteva patentin validointi ja voimaansaattaminen Helsingissä

Ratkaisemme patentoinnin keinoin haastavimmatkin tapaukset, tavoitteena saavuttaa asiakasyritykselle vahvaa ja pysyvää kilpailuetua. Tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien syvällinen tuntemus on vahvuutemme.

OTA YHTEYTTÄ

HEIKKI LAHTI — ASIANTUNTIJASI PATENTOINNIN ALALLA

Patentian Heikki Lahti (EPA, M.Sc) on immateriaalioikeuksien asiantuntijasi Helsingissä, jolta löytyvät ratkaisut haastavimpiinkin tapauksiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Lahdella on vankka 30 vuoden kokemus immateriaalioikeuksien alalta, ja hän on toiminut lukuisten yritysten ja yksityishenkilöiden apuna patenttien, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien saralla. 


Lahti on erikoistunut varsinkin IPR/IP-tapauksiin, kuten patentit, tavaramerkit, tuotemerkit ja muut aineettomat oikeudet ja teollisoikeudet. Hän myös konsultoi, hoitaa validointien uusintoja sekä tekee tarvittaessa käännöksiä.


Hänen erikoisalaansa ovat patentoinnit, jotka vaativat syvällistä liiketoimintaosaamista sekä teknistä tuntemusta. Lahti ratkaisee patentoinnin, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien keinoin haastavimmatkin tapaukset saavuttaen sinulle ja yrityksellesi vahvaa ja pysyvää kilpailuetua. 


Hänellä on monipuolinen kokemus alalta, ja hän pystyy löytämään myös aivan uudenlaisia ratkaisumalleja luoden kustannustehokkaasti lisäarvoa sinulle ja yrityksellesi.

PATENTIAN MENESTYSRESEPTI

Meille on tärkeää ylläpitää luottamusta asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme välillä. Meidän missiomme on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä menestymään.

AMMATTITAITO

Ammattitaitomme on toimintamme ehdoton peruspilari. Monipuolinen 30 vuoden kokemus immateriaalioikeuksien alalta takaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa kehittääksemme ammatillista osaamistamme. Sitoudumme parhaaseen mahdolliseen palvelutasoon.

INNOVATIIVISUUS

Etsimme rohkeasti uusia lähestymistapoja ja ratkaisuja. Emme pelkää olla innovatiivisia ja erottua muista. Kyseenalaistamme asioita ja katsomme tiukasti eteenpäin tulevaisuuteen. 

KUSTANNUSTEHOKKUUS JA JOUSTAVUUS

Meille on tärkeää palvella joustavasti ja yksilöllisesti. Yritämme aina löytää ratkaisun mahdollisimman kustannustehokkaasti unohtamatta kuitenkaan laadukasta lopputulosta.

ASIAKKAAN KILPAILUETU JA MENESTYS

Toimintamme perusperiaate on auttaa asiakasta menestymään ja luomaan lisäarvoa. Asiakkaan etu on meidän etumme. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani, jolta löytyvät ratkaisut moneen eri ongelmaan.

palvelut ja hinnasto

PALVELUT JA HINNASTO

Tutustu IP-konsultointi- ja teollisoikeuspalveluihimme.

Katso myös esimerkkihintoja.

yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä, pyydä tarjous ja keskustellaan lisää tilanteestasi!