Patentia tarjoaa
kattavia patenttipalveluita Helsingissä

Ratkaisemme patentoinnin keinoin haastavimmatkin tapaukset, tavoitteena saavuttaa asiakasyritykselle vahvaa ja pysyvää kilpailuetua. Luodaan lisäarvoa patenttipalveluidemme avulla.

OTA YHTEYTTÄ

PATENTIA-PALVELUJEN AVULLA SUOJATTU HUOMINEN

IP/IPR-KONSULTOINTI:

Intellectual Property (IP) eli immateriaalioikeudet ovat aineettomiin omistuksiin liittyvä oikeudenala, johon liittyy useita eri osa-alueita. Konsultointipalvelumme Helsingissä auttaa sinua ja yritystäsi kartoittamaan tilanteen, arvioimaan mahdolliset eri vaihtoehdot ja valitsemaan jokaiseen tapaukseen parhaan mahdollisen ratkaisun. Olemme myös apunasi mahdollisissa kriisitilanteissa, nopeasti ja vankalla ammattitaidolla. Patentian ensiluokkaiset patenttipalvelut kattavat patenttien, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien strategian ja hallinnan.

IP/IPR-PALVELUT:

Helsinkiläisellä Patentialla on pitkäaikainen kokemus immateriaalioikeuksien eli patenttien, tavaramerkkien ja hyödyllisyysmallien suojaamiseen liittyvissä asioissa.


Pysyvää lisäarvoa patentilla

Patenttipalvelumme auttaa sinua suojaamaan yrityksesi.
Laadukas patentti antaa vahvan suojan keksinnöllesi. Patentti on viranomaisen immateriaalioikeuteen kuuluvalla patenttioikeudella antama määräaikainen yksinoikeus jostakin keksinnöstä hyötymiseen. Patentti on kielto-oikeus, jonka perusteella patentin haltijalla on oikeus kieltää muilta keksintönsä ammattimainen käyttö.

Hyödyllisyysmallilla yksinoikeus 

Hyödyllisyysmalli on patenttia muistuttava yksinoikeus keksintöön. Hyödyllisyysmalli tarjoaa yksinoikeuden teknisen, teollisesti käytettävissä olevan keksinnön ammattimaiseen hyväksikäyttöön. Hyödyllisyysmallin suojaamalta keksinnöltä ei vaadita yhtä suurta keksinnöllisyyttä kuin patentilta, ja sen vuoksi hyödyllisyysmallisuojan voi saada hieman helpommin kuin varsinaisen patentin.

Rekisteröinnillä suojaat tuotemerkkiäsi

Tavaramerkin haltijalla on yksinoikeus merkin käyttämiseen tavaran tai palvelun tunnuksena. Tämä tarkoittaa myös sitä, että
tavaramerkin haltija voi kieltää muita käyttämästä merkkiään tai siihen sekoitettavissa olevaa toista merkkiä. Yrityksen tuotemerkki, nimi, logo ja iskulause ovat tärkeä osa yrityksen aineetonta pääomaa, ja ne voidaan suojata tavaramerkkirekisteröinneillä.

Mallisuojalla suojaat tuotteesi jäljittelijöiltä

Mallioikeudella suojataan tuotteen muotoilua muun muassa jäljittelyä vastaan. Suojan kohteena on tuotteen tai sen osan ulkomuoto.
Mallisuojan avulla voit saada yksinoikeuden muotoiluusi.

PALVELUHINNASTOMME

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kysy lisää patenttipalveluistamme
Patentialta monipuoliset patenttipalvelut

PATENTIA PALVELEE

Suojaa tulevaisuutesi Patentian

tarjoamien patenttipalveluiden avulla.

Patentialta kattavat patenttipalvelut

YHTEYSTIEDOT

Lähetä meille viesti, ja palaamme asiaan.